KüLTüR MANTAR TOHUMU SıRLARı

kültür mantar tohumu Sırları

kültür mantar tohumu Sırları

Blog Article

Uygun şartlar esenlandığında serada ve evde de her zaman yetiştirilebilir. İstiridye mantarını alırken ciddi bir yerden almış olduğunızdan güvenli olmanız gerekir.

Bunun muhtevain yığın açılarak yayılır ve kompostun kuruyan aksamı ıslatılır: Üzerine 141 kilo kepek ve 40 kilo melas (şeker fabrikası artığı) hemayar bir şekilde serpilir ve sıkıştırılarak gene yığın mimarilır.

Tohumun kompost zarfında hoşça ve rabıtalı bir şekilde dağıtılması çok önemlidir. İdeal bir yetiştirme zeminı dâhilin Averaj olarak 10 kilogram kompost içine 300 gram ile 500 gram beyninde tohum karıştırılması gerekir. Mantarı hem evde hem bile serada çabucak yetiştirebilirsiniz.

Eğer bulunmuş olduğunuz bölge soğuksa ya da çok sıcaksa bu sıcaklığa geleceği mevsimi kesinlikle beklemeniz gerekiyor. Ülkemiz sinein umumi ilk teşrin dönemı olarak önerilen ise güz ayları ya da yaz sonu oluyor, aklınızda bulunsun.

Ihtisas: Görmüş geçirmiş bahçıvanlardan oluşan ekibimiz, rehberlik hazırlamak ve sorularınızı kanatıtlamak için her ahit hizmetinizdedir.

Hatta bu tür platformlardaki ilanlarda Bulunak kısımları da arazi almaktadır, bu adresler eğer bulunduğunuz şehirdeyse gidip elden olarak da tohumları alabilirsiniz.

Bu sebeple mantar yetiştiriciliği, yenilebilir mantar yetiştiriciliği yapmak isteyen her ülkede yetiştirilmelidir.

It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it.

Lezzetli tadı ve dokusu ile öne çıdem istiridye mantarının farklı kullanım alanları bulunuyor. Bireylerin gerek perhiz bugünı gerekse gündelik hayatta çoğunlukla istiridye mantarı tükettiği görülüyor. İstiridye mantarı more info yetiştirebilmek için istiridye tohumu muktezi oluyor. Kullanıcılar Tohumcu Kikizade istiridye mantarı tohumu 1 kg kullanarak evde evet da bahçede yetiştiriliyor. İç mekanda istiridye mantarı üretmek talip kullanıcıların evlerinin bir odasını ayırmaları yeterli oluyor.

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde akseptans edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

Kapak, elan sonrasında, kaide malzemesi hala kuruyorken kabın karınine yerleştirilir. Kapak henüz sonra ağırlıkları müsavi olarak dağıtılarak tartılır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Sıcaklık ve mevsim: Kuzu göbeği mantarı tohumlarını ekmeye hüküm verdiğinizde alev ve mevsime de özen göstermeniz gerekiyor doğal. Bu tür mantarlar derunin umumi olarak önerilen suhunet 15 ila 20 santigrat dereceler arası.

İhtiyaçları olan oksijeni ve besini bitkilerden kızılırlar. Bu yüzden kitinizin zarfında çokça miktarda saman ve besince kıymeti güçlü buğday kepeği bulunmaktadır

Report this page